PUSRYČIAI, PIETŪS, VAKARIENĖ. Receptūrų rinkinys

Prekės kodas: 9789955275848

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

€1690 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite.
Kalba: LT
Leidėjas: Kauno kolegijos Reklamos ir medijų centras
Specifikacija
Autorius Nijolė Janina Vasiliauskienė
Išleista 2020
Formatas A4
Viršelis Celofanuotas
Puslapiai 44
Rankraštis skirtas ne tik studentams, bet ir tėveliams bei jų vaikams. Sveikatai palanki mityba pradeda formuotis vaikystėje, todėl nuo mažumės reikia kalbėti su vaikais apie tinkamą maitinimąsi ir sudaryti sąlygas dalyvauti maisto ruošimo procese. Sveikatai palankūs patiekalai kartais būna dviprasmiški, bet gaminant juos formuojamas tokio maisto suvokimas, kuris yra labai svarbus šių dienų aspektas. Šis 80 receptūrų rinkinys su daugybe variantų, padės sudaryti kiekvieną kartą vis naują dienos maitinimosi valgiaraštį iš pusryčių, pietų (sriubos su karštaisiais patiekalais) ir vakarienės. (P)- tai pusryčių receptūros, sudarytos iš produktų suteikiančių energijos ir sotumo. (P1)- pietų sriubos, daugiausiai rekomenduojama virti pagal pateiktas daržovių ir vištienos sultinio receptūras. (P2)- ietų karštieji patiekalai, rekomenduojami iš žuvies, vištienos, kalakutienos, veršienos. (P3)- vakarienės receptūrų patiekalai greitai paruošiami, nestokojatys baltymingų produktų. Kiekvienos patiekalų grupės pradžioje yra sudarytas 20 patiekalų turinys. Receptūrų rinkinio gale yra pateikiami, patiekalų gamybai parinktų, kai kurių produktų apibūdinimai bei namų sąlygoms pritaikyti produktų matavimai(vienetais, stiklinėmis, šaukštais, šaukšteliais).
Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink